Αναζητηση:   OK
Εμφραξεισ ρητινησ (σφραγισματα λευκα)

Πρόκειται για τα λευκά φωτοπολυμεριζόμενα σφραγίσματα με επιλογή χρώματος όπου μπορούμε να αποκαταστήσουμε τερηδονισμένα (χαλασμένα) δόντια τόσο πρόσθια όσο και οπίσθια με άριστο αποτέλεσμα στην αισθητική στην αντοχή και στην υγιεινή.


Να θυμίσω σε αυτό το σημείο πως τα σκούρα μεταλλικά σφραγίσματα από αμάλγαμα έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια και θεωρούνται πλέον τοξικά λόγω του υδραργύρου που περιέχουν. Είναι λοιπόν επιβεβλημένο να αντικαθίστανται από λευκά βιολογικά και πλήρως βιοσυμβατά σφραγίσματα.

  • 29/10/2015
    Αυχενική Ευαισθησία

    Πολλές φορές οι ασθενείς μας , παραπονούνται , για ευαισθησία σε αρκετά δόντια τους ειδικά με το κρύο , τον αέρα , την ώρα που βουρτσίζουν ή εάν κάποιο μεταλλικό αντικείμενο (πχ πιρούνι) ακουμπήσει την περιοχή των δοντιών κοντά στον αυχένα τους , δηλαδή την περιοχή των δοντιών που βρίσκονται δίπλα από τα ούλα. Η κλινική εξέταση δεν δείχνει σημάδια τερηδόνας. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται αυχενική ευαισθησία.

    Αυχενική ευαισθησία προκαλείται όταν η αδαμαντίνη , που στο σημείο εκείνο είναι πολύ λεπτή , έχει διαβρωθεί ή εντελώς αφαιρεθεί για κάποιο λόγο και έχει εκτεθεί στο στοματικό περιβάλλον η υποκείμενη (ευαίσθητη στα εξωτερικά ερεθίσματα) οδοντίνη.

Γίνετε μέλος στο aggelidisnikos.gr και ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
    OK