Αναζητηση:   OK
Οδοντικα κοσμηματα

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να πάρετε δώρο στην σύντροφό σας, μην πάτε σε κοσμηματοπωλείο αλλά σε … οδοντιατρείο!Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα strass των δοντιών:


Πόσο διαρκούν;

Ακόμη και δύο και τρία χρόνια, αρκεί να τα προσέχει κανείς.


Τι πρέπει να προσέχω για να μην πέσουν ή σπάσουν;

Δεν πρέπει να μασάμε σκληρές τροφές από το σημείο που έχουμε τοποθετήσει το strass.


Αν το καταπιώ, τι γίνεται;

Αποβάλλεται με φυσικό τρόπο.


Πόσο εύκολα βγαίνει;

Πολύ εύκολα.


Η τοποθέτηση των κρυστάλλων γίνεται πάνω σε καθαρά δόντια. Γι’ αυτό ξεκινάμε με έναν καθαρισμό ( αποτρύγωση ) των δοντιών.


Στη συνέχεια βάζουμε αδροποιητή, ένα ειδικό υλικό που χρησιμοποιούμε στα σφραγίσματα. Αφού προετοιμάσουμε καλά την επιφάνεια του δοντιού, τοποθετούμε το strass με μια ειδική συγκολλητική ουσία στο δόντι και το strass και πολυμερίζουμε, όπως λέμε. Τώρα έχουμε ένα αστραφτερό χαμόγελο! Πρόκειται για μια απλή και εντελώς ακίνδυνη διαδικασία. Εκτός από μικροσκοπικά διαμαντάκια υπάρχουν σχήματα από λευκόχρυσο ή χρυσό.

  • 29/10/2015
    Αυχενική Ευαισθησία

    Πολλές φορές οι ασθενείς μας , παραπονούνται , για ευαισθησία σε αρκετά δόντια τους ειδικά με το κρύο , τον αέρα , την ώρα που βουρτσίζουν ή εάν κάποιο μεταλλικό αντικείμενο (πχ πιρούνι) ακουμπήσει την περιοχή των δοντιών κοντά στον αυχένα τους , δηλαδή την περιοχή των δοντιών που βρίσκονται δίπλα από τα ούλα. Η κλινική εξέταση δεν δείχνει σημάδια τερηδόνας. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται αυχενική ευαισθησία.

    Αυχενική ευαισθησία προκαλείται όταν η αδαμαντίνη , που στο σημείο εκείνο είναι πολύ λεπτή , έχει διαβρωθεί ή εντελώς αφαιρεθεί για κάποιο λόγο και έχει εκτεθεί στο στοματικό περιβάλλον η υποκείμενη (ευαίσθητη στα εξωτερικά ερεθίσματα) οδοντίνη.

Γίνετε μέλος στο aggelidisnikos.gr και ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
    OK